Göteborgs Buss AB är en beställningscentral för specialfordon, buss- och taxitrafik. Vi har 140 fordon i alla storlekar och former och sysselsätter ca 180 personer. Vi har funnits sedan april 2000 och våra kunder kallar oss ofta för det ”omtänksamma företaget”. Detta för att vi brinner liteextra för att hjälpa de som annars skulle ha svårigheter med att åkakollektivt. Av företagets 140 fordon så är därför 80 av dessa specialanpassade för färdtjänst och sjuktransporter.

Göteborgs Buss erbjuder säkra och bekväma transporter. Vi kör buss för Västra Götalandsregion, Göteborg med kranskommuner, företag och föreningar. Våra bussar finns i alla former och storlekar – just för att de ska passa våra kunders alla önskemål.

Vi står gärna till tjänst med följande:

Färdtjänst och sjuktransport

Göteborgs Buss erbjuder färdtjänst och sjukresor för Västra Götalandsregion och Göteborg med kranskommuner. Det är vårt motto att det ska vara kul att åka buss och taxi – för alla. Därför har vi utvecklat 70 specialfordon som passar för färdtjänst, handikapp- och sjuktransporter.