Göteborgs Buss erbjuder både linjetrafik och beställningstrafik. Vår beställningscentral står till tjänst med stadsbussar och fordon för företags- och föreningsresor. Alla våra fordon följer de regler och direktiv som kommuner och regioner har skapat. Vi ställer även höga krav på oss själva som företag. För att uppnå våra egna mål jobbar vi extra hårt för att vara miljövänliga, trafiksäkra och omhändertagande mot våra passagerare.

Linjetrafik – vi kör både för kommuner och bussbolag

Göteborgs Buss utför stadskörningar för kommuner och regioner, men även för bussbolag som är i behov av extra fordon till sina körningar. Våra moderna linjebussar erbjuder en bekväm resa och våra chaufförer känner till hela Göteborg med omnejd. När det gäller linjetrafik så samarbetar vi just nu med våra partners på GS Buss AB. Där assisterar vi med både turbunden linjetrafik och anropsstyrd linjetrafik.

Beställningstrafik – för företags- och föreningsresor

Vi erbjuder även transport för företag och idrottsföreningar. Boka buss med chaufför via vår beställningscentral i Göteborg. Vi har bussuthyrning för både grupper och företag. De moderna bussarna har plats för 19-35 passagerare och har gott om utrymme för stora väskor med träningsutrustning.

Välkommen att ringa eller maila vår beställningscentral för mer information.