Är du en förare på jakt efter en buss eller taxi att köra? Letar du efter ett administrativt jobb eller kanske något inom fordonsmekanik? På denna sida listar vi de jobb som vi har lediga.

Just nu söker vi:

Vi söker ett stort antal förare till våra fordon som skall köra inom Serviceresor för Göteborgs Stad, Färdtjänst och Västtrafik. Tjänsterna är olika och kan planeras efter ert personliga behov, heltid alternativt deltid, dagtid alternativt kväll eller helger.

Förare

Vi söker dig som är ansvars och omsorgstagande och vill vara med och transportera människor med särskilda behov. Du får en internutbildning på våra specialfordon som kör såväl gående som rullstolsburna resenärer. När det gäller dessa fordon så krävs det körkort för personbil samt taxikort. Du kanske finns inom andra yrkesområden idag men vill ta chansen att ta ett nytt språng i livet. Viktigt att du är lyhörd och respektfull mot de människor som vi servar och transporterar dagligen.

För oss är det viktigt att våra förare har rätt förutsättningar och villkor. Du kanske redan finns i branschen och vill till ett företag som har omsorg, omtanke, respekt, hänsyn och empati som några av sina stora värdegrunder.

Vi ser gärna kvinnor i vår förarkår.

Välkommen med din ansökan!