Våra tjänster


Göteborgs Buss erbjuder säkra och bekväma transporter. Vi kör buss för Västra Götalandsregion, Göteborg med kranskommuner, företag och föreningar. Våra bussar finns i alla former och storlekar – just för att de ska passa våra kunders alla önskemål.

Vi står gärna till tjänst med följande:

 

Färdtjänst och sjuktransport

Göteborgs Buss erbjuder färdtjänst och sjukresor för Västra Götalandsregion och Göteborg med kranskommuner. Det är vårt motto att det ska vara kul att åka buss och taxi – för alla. Därför har vi utvecklat 70 specialfordon som passar för färdtjänst, handikapp- och sjuktransporter.

 

Linje- och beställningstrafik

Vi erbjuder bussar för såväl linjetrafik som beställningstrafik. Vi kör reguljära turer, transporterar idrottsföreningar till matcher och tar med företag på tur. Bussar i alla former och storlekar bokas genom vår beställningscentral. Alla våra fordon följer de regler och direktiv som kommuner och regioner har fastställt.

 

Skol- och särskoleskjuts

Vi har en mängd olika fordon som används vid skolskjuts. Vid mindre skolgrupper använder vi oss t.ex. av minibussar, och barn med speciella behov åker tryggt och säkert i våra specialfordon. Våra största skolbussar rymmer upp till 35 passagerare och kan anpassas för att få plats med rullstolar.

 

Transport av varm mat

Göteborgs Buss erbjuder transporter av varm mat till både skolor, dagis och andra institutioner. Vi har gott om bussar som passar för mattransporter. Varje dag kör vi ut mat till ca 100 skolor och dagis i Göteborg med omnejd.